Lue lisää

MoveSole Oy on solminut merkittävän jakelijasopimuksen Pohjois- ja Keski-Eurooppaan

19.01.2018

LEHDISTÖTIEDOTE Helsinki 19.01.2018 – MoveSole Oy, älypohjallisia terveydenhuollon ammattilaisille kehittävä yhtiö Suomesta, on solminut Pohjois- ja Keski-Euroopan kattavan jakelijasopimuksen Mobility Researchin eurooppalaisen myyntiyhtiön kanssa.

MovesSole Oy ja Mobility Research Denmark ovat allekirjoittaneet tänään jakelijasopimuksen, jonka myötä Mobility Research toimii MoveSole Oy:n jakelijana Saksassa, Ranskassa, Belgiassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.  MoveSolen tuotteet istuvat erinomaisesti Mobility Researchin edustamiin LiteGait ja NuStep-tuoteperheisiin.

Mobility Researchin eurooppalaisen myyntiyhtiön toimitusjohtaja Michael Skivensenin mukaan ”MoveSolen StebLab on kuin suunniteltu täydentämään Mobility Researchin edustamia GaitLine- ja NuStep-tuoteportfolioita.  Arvioimmekin, että suuri osa Mobility Researchin nykyasiakkaista Euroopassa tulee olemaan myös MoveSolen StepLab-tuotteen asiakkaita. MoveSolen tuotteet tuovat omalta osaltaan uutta lisäarvoa jo nyt erittäin menestyksekkääseen LiteGait- ja NuStep-tuoteportfolioomme”.

MoveSolen ja Mobility Researchin sopimus sisältää selkeän minimiostovelvoitteen. Käytännössä Mobility Research on sitoutunut alun testausjakson jälkeen tilaamaan merkittävän määrän MoveSolen tuotteita. MoveSolen toimitusjohtaja Eero Kaikkonen toteaakin: ”On todellakin hienoa saada jälleenmyyjä, jonka portfolioon Movesolen StepLab-tuote istuu täydellisesti. Ja heidän sitoutumisestaan yhteistyöhön kertoo heidän
valmiutensa MoveSolen kannalta erittäin merkittävään ensitilaukseen.

MoveSole Steplab sekä LiteGait ja NuStep ovat jatkossakin itsenäisiä tuotteita, jotka yhdessä muodostavat erittäin monipuolisen tuotekokonaisuuden terveydenhuollon ammattilaisille kuntoutuksen tueksi.

WordPress Video Lightbox Plugin